Právě čtu

am

úterý 21. června 2016

RV Tajemství čínského léčitelství - Jennifer Harper

Úvodem bych opravdu ráda řekla, že pro mě je strašně těžké tuhle knihu recenzovat :-), protože tomu vůbec nerozumím a jen mě zajímalo co na té čínské medicíně vlastně je :-)

Na rozdíl od západní medicíny preferuje tradiční čínská medicína při léčení člověka celostní pojetí. Autorka představuje tuto metodu a pomáhá čtenáři, aby se naučil porozumět vlastnímu tělu, aby rychleji a lépe rozpoznal symptomy nemoci.
Učí přitom ovládání teorie pěti prvků a rovněž umění mírného a přirozeného uzdravování...



Je rozhodně nesmírně zajímavé vědět o pěti prvcích v našem těle jako jsou prvek země, oheň, dřevo, voda a kov :-) . Podle těchto prvků se také můžete dozvědět s jakými orgány máte problém a jak přistoupit k samoléčbě. Jsou tu také uvedeny veškeré procedury jako je např. aromaterapie. Je nesmírně zajíavé číst o léčebných metodách v jiných zemích. Jak mají tělo rozdělené a jak mu říkají. I když se mi třeba trochu hůře četla, i přesto si myslím, že kdo je pod čínským léčitelem, a nebo ho to zajímá, tahle kniha  zabezpečuje to, že to zvládne i sám doma. Autorka je zkušená a ví jak vám poradit. Kniha je doplněna mnohými ilustracemi a to ji krásně doplňuje! :-) Takže směle do ní, vím, že je recenze tentokrát opravdu krátká, ale tuhle knihu musí pochopit opravdu každý sám. Ohmatat si ji a řádně si přečíst to co zajímá jeho samotného, to co ho zaujme. Doufám, že se vám recenze aspoň zčásti líbila :-) a že si knihu od nakladatelství Moba zakoupíte.

Knihu jsem právě od nakladatelství Moba získala ke zrecenzování :-) děkuji mnohokrát :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat