Právě čtu

am

úterý 15. prosince 2015

RV Čmeláci v srdci - Petra Hulsmann

Kniha vyšla v roce 2015 u nakladatelství Omega.

,,Hele, láska tě nesmí vodrovnat," radí Leně moudrý taxikář Knut. To sice hrozně lehce řekne, ale mnohem hůře udělá, obzvlášť když je její snoubenec pěkná nula a ona sama přijde kvůli hloupé chybě zničehonic o práci. Na sebelítost jí však nezbývá čas. Lena je nucena od základů změnit od základů svůj život - nastěhuje se do chaotického bytu ke své nejlepší kamarádce, což jí coby milovnici pořádku vyvádí z rovnováhy. Navíc ji spolubydlící Ben leze pořádně na nervy! Je totiž neuvěřitelně arogantní a k tomu ještě věčný sukníčkář. Jenže její srdce se rozbuší pokaždé, když na něj jen pomyslí, z čehož je Lena celá nesvá. - Čarokrásná love-story, plná humoru, co potěší každé srdce.

Je to takový příjemný trošku přeslazený příběh :-). Dozvíte se tu vše o vztazích mezi postavami knihy. Kniha se čte rychle, svižně. Obsahově má totiž pouze 290 stránek. Čtení mi trvalo dva dny. 
Lena byla sympatická žena a Ben mi taky padl do noty ( i když se chvílemi nechoval úplně nejlíp ). Leně se zhroutil život poté co ji opustil snoubenec Simon. Nic jí nevychází a ztratí práci ( kvůli hloupé chybě ). 
Rozhodne se změnit celý svůj život a vytvoří si tříbodový program, který se chystá splnit. PR agentura, sexy žena. Tříbodový program taky, ale úplně nemá úspěch. Lena je prostě Lena a své povahové rysy nezmění.
Německá autorka určitě bude mít úspěch. Její styl psaní je totiž neskutečně snadný k pochopení a snadno se čte.
A vlastně o takto krátké knize se těžko rozepisuje :-), zkrátka si ji přečtěte. Mě se líbila a příběh rychle plynul :-) ...
Dávám knize 4 hvězdičky a doporučuji Vám ji vyzkoušet. Určitě se Vám taky zalíbí :-).
Tímto bych ráda poděkovala za knihu nakladatelství Omega :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat