Právě čtu

am

pondělí 10. listopadu 2014

Recenze: Cupcakes at Carrington's


Autor: Alexandra Brown
České datum vydání: V češtině bohužel nevyšla, takže tato recenze je hlavně pro čtenáře v angličtině :-)
Žánr: Romantika
Nakladatel: Harper

Anglická anotace ( v překladu do češtiny ): Georgie Hartová miluje svoji práci - průběh luxusní kabelkové koncese v Carrington's obchodním domě na krásném pobřeží Mulberry-Na-Moři, a léčení sebe ( někdy příliš často! ) do červeného sametu cupcake s máslovou polevou v Carrington's café.
To vysvětluje recept na katastrofu pro Georgii a brzy bojuje nejen za svoji práci, ale také o pozornost jejího nádherného šéfa, Jamese. A když horký nováček Tom přijede, kteří mohou nebo nemusí být  nejlepší věc kromě plátkového chleba, Georgie se musí rozhodnout kde její loajalita opravdu lže..


Hodnocení: Kniha se poměrně dobře četla a chvílemi byla opravdu zábavná. Nápady Georgie někdy stojí za to. Opravdu knihu doporučuji, protože kniha je takové pohodové čtení, když si potřebujete chvíli oddechnout, se šálkem čaje nebo kávy u knihy, která vás velmi pobaví.


Jazykové prostředky byli v pořádku, trošku mě na anglické četbě vadí to, že to není takové to hraní si s jazykem jako v češtině. Ty slova tam nějak jdou za sebou, jedno za druhým a nesnáží se mu dát nějaký nový smysl. Tak to každopádně v anglických knihách je, a určitě kvůli tomu nezměním své hodnocení. Tuto knihu hodnotímna 70%. Určitě to nebyla moje nejlepší romantická kniha, ale bylo to pohodové čteníčko po večerech :-).

Žádné komentáře:

Okomentovat